Ongediertebestrijding

Koninkx Ongediertebestrijding

Een dochterbedrijf van Wespenbestrijding Midden Limburg is Koninkx Ongediertebestrijding, specialist in de Agrarische sector. Ongeveer 80% van onze werkzaamheden vindt plaats binnen deze sector en dan met name m.b.t. de bestrijding van muizen en ratten.

Voor Agrarische bedrijven wordt er hoofdzakelijk gewerkt met jaarcontracten, dit houdt in dat een jaar lang om de 8 weken (indien nodig vaker) bezoek/ controle plaatsvindt om het lokaas te controleren en te verversen. Bij tekening van een contract wordt uw bedrijf ingericht met lokaaskisten en/of potten zodat uw bedrijf snel muis- en rat-vrij wordt en blijft.


Al enkele jaren houden we ons ook bezig met de bestrijding van houtworm en boktor voor bedrijven en particulieren. Deze insecten komen vaak voor in dakconstructies, en zijn meestal niet zichtbaar met het blote oog. Inspecteer daarom af en toe de constructie van uw huis of pand op de aanwezigheid van houtworm of boktor. Bekijk hierbij de balken goed en steek met een priem of kleine schroevendraaier in de blaken om zo de eventueel aanwezige boorgangen op te sporen. Uiteraard kan deze controle voor u ook door ons worden uitgevoerd. Mocht er houtworm of boktor voorkomen in uw dakconstructie dan kunnen we voor u een deskundige bestrijding uitvoeren.

Neem voor meer informatie contact met ons op.